Наши партнеры

MenuBenfica forhandler med Adu

Andet fodbold

Benfica kan være tæt på at sikre sig det amerikanske stortalent Freddy Adu. Således overvejer Adu i øjeblikket et udspil til kontraktforhandlinger fra den portugisiske storklub.

Han var blot 14 år da han fik debut i den professionelle amerikanske fodboldliga, MLS, for DC United. Freddy Adu er udråbt til et af verdens allerstørste fodboldtalenter, og er også den yngste, som nogensinde har optrådt på det amerikanske landshold.

Flere store klubber har gennem tiden forsøgt sig at hente talentet, og nu ser det endelig ud til, at en klub har haft heldet med sig. Således er den portugisiske storklub Benfica angiveligt tæt på at hente talentet, som i øjeblikket spiller i klubben Real Salt Lake. Prisen på Adu er 15 millioner kroner, og det er kun de personlige vilkår, som skal på plads nu.

”Det er det rigtige tidspunkt, at tale med spilleren,” lød det ifølge Skysports.com fra Benfica-præsident Luis Filipe Vieira.

Adu selv insisterer dog på, at han ikke kaster sig ud i et europæisk eventyr, før han føler sig klar til udfordringen.

”Det er en vigtig beslutning, og jeg vil tage mig god tid til at træffe en afgørelse,” udtalte Adu til avisen Salt Lake Tribune og fortsatte.

”I første omgang har jeg blot givet min agent tilladelse til at snakke med dem, og træffe nogle af de praktiske forholdsregler for et eventuelt skifte.”Kommentér

En kommentar til “Benfica forhandler med Adu

  1. Carsten83 siger:

    Hmm… Har hørt om ham her i 4-5 års tid efterhånden. Men aldrig set ham spille. Er han så fantastisk, wonderkid og jeg skal komme efter dig som der bliver skrevet og udbasuneret??! Eller er det blot en gentagelse af Moukoko som døde ud i Derby county.?? Måske et emne i Måløv IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu