Наши партнеры

MenuBendtner-scoring sendte Arsenal videre

Champions League

Nicklas Bendtner blev skiftet ind for Arsenal og scorede kampens eneste mål, da The Gunners tog imod Dynamo Kiev. Arsenal er hermed videre i Champions League.

Nicklas Bendtner måtte starte på bænken for Arsenal i aftenens Champions League-opgør mod Dynamo Kiev. Derimod var den afsatte kaptajn, William Gallas, med fra start, ligesom den ny anfører, Cesc Fabregas.

Dynamo Kiev-spillerne var tændte fra start, og jagtede værterne rundt. De spillede bolden fornuftigt rundt, men kom dog ikke frem til nogen chancer, og som halvlegen skred frem, satte Arsenal sig mere og mere på kampen.

Gæsterne havde enkelte scoringsmuligheder, blandt andet ved en fejl af Gallas, men heldigvis for franskmanden og resten af Arsenal-mandskabet ramte Bangouras afslutning ydersiden af stolpen.

Arsenal fortsatte dominansen i anden halvleg, men da det ikke blev til nogen scoringer, blev danske Nicklas Bendtner sendt på banen i det 68. minut. Det skulle vise sig at være et godt træk. Med kort tid tilbage af den ordinære spilletid sendte Fabregas en frisparksbold fremad banen. Bendtner tog bolden ned med brystet og sendte bolden i mål.

Opgøret endte med en 1-0-sejr til Arsenal, der hermed er videre i Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu