Наши партнеры

MenuBendtner-scoring i overlegen Arsenal-sejr

Champions League

Førerholdet i Premier League, Arsenal, tørner bare derudaf, og virker i øjeblikket ikke til at slå. Heller ikke Slavia Prag havde nogen chance overhovedet, da holdet blev tromlet over i London, hvor danske Nicklas Bendtner kom på scoringstavlen.

Arsenal fik den bedst tænkelige start på kampen, da en for tiden godt spillende Cesc Fabregas bragte førerholdet i Premier League foran 1-0. Aleksandr Hleb var manden bag scoringen, da han driblede sig forbi to spillere på venstrekanten inden han fandt Fabregas, som fra kanten af straffesparksfeltet kontrolleret sparker bolden op i det lange hjørne.

Der gik ikke mere end tyve minutter før hjemmeholdet igen viste sig farlige. Det var denne gang en Slavia Prag-spiller, der havde sidste fod på bolden, da Hleb efter et hjørnespark forsøgte sig fra en spids vinkel. Bolden strejfede en Prag-spiller og gik forbi en chanceløs Vaniak i Prag-målet.

Kort tid inden pausen kom hjemmeholdet yderligere i front. Den unge englænder Theo Walcott var denne gang mand bag scoringen. Walcott opsnappede en bold, rundede keeperen og sendte bolden ind i et tomt mål til 3-0-føring til Arsenal ved pausen.

I anden halvleg havde Arsenal mere at byde på. Der var ikke spillet mere end seks minutter, da Hleb fintede et skud hvorefter han sendte bolden fladt ind i det nærmeste hjørne. Blot minutter efter var den gal i udeholdets forsvar igen. Igen var det Theo Walcott, der var på pletten med en flot scoring. Hleb spillede den unge Walcott fri efter godt kombinationsspil, og alene med keeperen var englænderen sikker. 5-0 til Arsenal.

Hjemmeholdet var ikke færdige endnu. Det blev nemlig også til 6-0 Det var denne gang Cecs Fabregas, der scorede sit andet mål i opgøret. Hlep, Adebayor og Walcott spillede godt kombinationsspil, inden Fabregas kunne sende London-klubben på en sikker sejrkurs.

Danske Nicklas Bendtner kom på banen i anden halvleg, og kort før tid lukkede danskeren kampen, da han scorede til slutresultatet 7-0. Arsenal fortsætter dermed den gode stime, og ser i øjeblikket meget stærke ud.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu