Наши партнеры

MenuBendtner på banen i sejr

Champions League

Der var to danskere, i form af Nicklas Bendtner og Claus Bo Larsen, tilstede på Emirates Stadium i aftes. AS Roma skulle forsøge at gøre tredje gang til lykkens gang, efter man var blevet slået ud af engelsk deltagelse de seneste to år.

Kampen bød kun på en enkelt scoring. Efter 37 minutter valgte Felipe Mexes, at nedlægge Robin Van Persie i det kriminelle felt. Van Persie eksekverede selv til stillingen 1-0.

Selvom Arsenal ikke fik scoret mere end et enkelt mål i kampen, spillede holdet dog rigtig fint. Man fik lukket fint ned for Totti, og holdt Roma fra at få farlige målchancer.

Arsenals svingene formkurve dog kan ikke siges at være bragt helt til ende med et 1-0-resultat hjemme på Emirates. Der venter en svær kamp forude i Rom, hvor Roma har en fin mulighed for videre avancement. Tilgengæld holdte Arsenal romerne fra at score, hvilket jo altid er et plus i disse knock out-kampe.

Bendtner leverede ikke nogen prangende indsats og blev skiftet ud efter 67 minutter, og blev erstattet af mexicaneren Carlos Vela.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu