Наши партнеры

MenuBendtner i trafikuheld

Engelsk fodbold

Det kunne være gået grueligt galt, da den 21-årige Arsenal-angriber, Nicklas Bendtner, med 160 kilometer i timen forulykkede på vej til søndagstræningen. Hans Aston Martin blev totalskadet, mens Bendtner slap med skrækken og overfladiske skrammer.

Cristiano Ronaldo smadrede sin Ferrari i januar på vej til træningsanlægget hos Manchester United. David Bentley fra Tottenham kørte sin Porsche ind i en lygtepæl. Og nu er turen så kommet til danske Nicklas Bendtner, der søndag var ude for et voldsomt trafikuheld.

Bendtner var alene i bilen og på vej til søndagens træning hos sin klub Arsenal, da bilen skred af vejen. Den sorte Aston Martin blev totalskadet, mens Bendtner selv slap med skrækken og overfladiske skrammer.

En Arsenal-kilde siger til den engelske avis Daily Mirror om uheldet:

”Nicklas kørte af vejen. Det hele skete så hurtigt. Han er meget rystet og mener, han er ekstremt heldig med at overleve.”

Det forlyder ikke, om uheldet har konsekvenser i forhold til, om Nicklas Bendtner skal spille for Arsenal, der tirsdag møder græske Olympiakos i Champions League-turneringen.Kommentér

En kommentar til “Bendtner i trafikuheld

  1. M selmer siger:

    Typisk unge stjerner for ikke ret lang tid siden var det Ronaldo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu