Наши партнеры

MenuBendtner gør U21-comeback

Dansk fodbold

Nicklas Bendtner vil den 15. oktober hjælpe U21-landsholdet, således, at de har en større chance for at kvalificere sig til EM-slutrunden næste år.

Nicklas Bendtner er med sine blot 20 år fortsat spilleberettiget til at repræsentere det danske U21-landshold. Dette har han valgt at gøre brug af, da han den 15. oktober vil hjælpe holdet i play-off-kampen mod Serbien.

”Jeg synes, det er et godt signal, Nick sender ud personligt, at han godt vil hjælpe sin årgang, hvis man kan sige det på den måde. Han er jo så ung en spiller, at han også kan spille på det hold, så når de har en vigtig kamp, og han sidder over med A-holdet, så har han mulighed for at hjælpe dem. Det synes jeg er fint,” fortæller landstræner Morten Olsen til TV2 Sporten.

Bendtner nøjes dog med at bidrage med sine kvaliteter i den anden af de to play-off-kampe, da han, når U21-landsholdet spiller den første kamp, deltager på A-landsholdet, når de møder Malta. A-landsholdet har fri den 15. oktober, og dermed er vejen åben for et U21-comeback for en kort stund.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu