Наши партнеры

MenuBendtner frygter ikke tilbagevenden konkurrent

Engelsk fodbold

Den danske Arsenal-angriber Nicklas Bendtner frygter ikke for bænkplads, når holdkammeraten Eduardo vender tilbage. Danskeren er derimod glad for yderlig konkurrence om pladserne.

Lørdag måtte den danske Arsenal-angriber, Nicklas Bendtner, se sin plads overtaget af Emmanuél Adebayor, da Arsenal vandt 1-0 over Wigan.

Nu får Bendtner yderlig konkurrence i angrebet, da holdkammeraten Eduardo snart tilbage efter en alvorlig skade. Den danske landsholdsangriber frygter dog ikke, at han får mindre spilletid.

”Det kommer til at betyde, at vi har en angriber mere, der er klar. Det er det eneste, det kommer til at betyde,” fortæller Bendtner til Onside.dk, der samtidig fastslår, at han ikke frygter mindre spilletid.

”Nej, jeg er glad for at se ham tilbage. Det er en ven og holdkammerat, der har været ude. Man kan kun være positiv over at han kommer tilbage med god vind, og jeg håber han kommer op på sit bedste niveau igen. Det er aldrig godt at se sådan en skade ske,” siger Bendtner, som ikke ønsker at kommentere på angrebshierarkiet i Arsenal.

”Det kigger jeg ikke så meget på. Som jeg siger, jeg vil spille hver kamp,” siger Bendtner.

25-årige Eduardo har været ude siden februar, hvor han var involveret i en grov nærkamp med Birminghams Martin Taylor, der gik voldsomt til Arsenal-spilleren, som derefter beskadigede sin ankel.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu