Наши партнеры

MenuBekræftet: Von Schlebrügge er Brøndby-spiller

Dansk fodbold

Den svenske landsholdsspiller, Max von Schlebrügge, har hertil efter middag sat sin underskrift på en fireårig kontrakt med Brøndby.

Anderlechts svenske forsvarsspiller, Max von Schlebrügge, har i dag underskrevet en fireårig kontrakt med Brøndby IF, hvor han skifter til med øjeblikkelig virkning. Svenskeren fik aldrig den store succes i den belgiske storklub, hvorfor han vil forsøge, at genfinde det gode spil på Vestegenen.

”Vi har fulgt Max meget tæt og han har stået øverst på ønskesedlen de sidste par transfervinduer. Derfor er det naturligvis en stor tilfredsstillelse, at vi nu kan præsentere ham som ny Brøndby-spiller, og vi forventer at han går direkte ind og forstærker holdet,” udtalte sportschef Anders Bjerregaard til klubbens hjemmeside.

”Max er en dygtig forsvarsspiller, der kan spille centralt og fungere som gardering på venstre back, hvor han bl.a. har optrådt for det svenske landshold. Han er venstrebenet, hurtig, og en meget forudseende forsvarsspiller, der også bidrager til spillet frem ad banen.”

”Med denne signing får vi et stort ønske opfyldt, og det er vores vurdering, at Max spillemæssigt matcher det vi har ledt efter. Derudover er han en person med den helt rette mentalitet og vi forventer at han hurtigt vil falde til i klubben,” lød vurderingen.

Valget for hovedpersonen var ikke svært, da Brøndby tilbød ham en kontrakt.

”Der var flere interesserede, men for mig var det Brøndby der var og er mest interessant. Jeg ved, at klubben har været interesseret noget tid og kender mig som spiller, og jeg kender jo, som alle andre, Brøndby IF som en af Skandinaviens førende klubber,” sagde svenskeren ligeledes til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu