Наши партнеры

Menu



Bekræftet: Vingaard ny FCK-spiller

Dansk fodbold

FCK og Esbjerg er blevet enige om en transfer af vestjydernes Martin Vingaard.

Martin Vingaard har fået sin gennembrudssæson, hvor han blandt andet er udtaget til det danske landshold to gange. Desuden har han spillet 92 kampe for Esbjergs førstehold, og scoret 18 mål. En statistik, der gjorde hovedstadsklubben FCK interesseret.

“Martin har alle de kvaliteter vi efterspørger. Han er en meget fleksibel spiller, der kan dække stort set alle positioner på midtbanen. Han er offensivt orienteret og teknisk god. Martin har været inde i en god udvikling hos Esbjerg, og vi er overbevist om, at han kan fortsætte sin fremgang her i F.C. København,” siger FCK’s sportsdirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Vingaard selv er også glad for skiftet:

“Jeg ved, at F.C. København har været interesseret i mig i et stykke tid, og da det hele først blev mere konkret, så var jeg helt sikker i mit valg om at skifte. Jeg glæder mig utrolig meget til at spille for Skandinaviens største klub og få lov til at spille de helt store opgør,” siger Martin Vingaard.

Vingaard tiltræder hos FCK den 14. januar 2009, og får tildelt trøje nummer 20. Han har underskrevet en kontrakt på tre og et halvt år.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu