Наши партнеры

MenuBekræftet: Viggo Jensen tiltræder i OB

Dansk fodbold

Det blev i dag annonceret, at Viggo Jensen vil være at finde i OB de kommende tre år, hvor han vil fungere som scout, mens han i det kommende år også skal varme assistenttrænersædet.

I dag kunne OB præsentere Viggo Jensen i staben. Jensen har tidligere trænet Silkeborg, Esbjerg, Malmö og Estland. I OB skal han i det kommende år være assistenttræner i OB i samarbejde med Michael Hemmingsen under cheftræner Lars Olsen.

”Vi har i dag tilknyttet en meget erfaren og dygtig træner til vores trænerstab. Det bliver mere og mere almindeligt med kompetente specialister i topfodbold og lige fra vi stiftede Odense Sport & Event har vi haft i tankerne at kapaciteten på den sportslige side skal udvides. Nu er det tidspunktet. Ansvaret for holdets resultater og fordelingen af arbejdsopgaverne omkring holdet ligger fortsat hos Lars Olsen,” siger OB-direktør, Kim Brink, til klubbens hjemmeside.

Udover jobbet som assistenttræner skal Viggo Jensen også være scout for fynboerne i de kommende tre år.

Herudover har OB fået tilknytning af to specialtrænere til truppen. U19-træner, Henrik Clausen, vil skulle fungere som specialtræner for ligaholdet, mens han skal samarbejde med ITU-træner Uffe Pedersen, der ligeledes bliver specialtræner for ligaholdet.Kommentér

En kommentar til “Bekræftet: Viggo Jensen tiltræder i OB

  1. Andreas Johnke siger:

    Så er det tid til OB skal i 1 division?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu