Наши партнеры

MenuBekræftet: Troels Bech færdig i EfB

Dansk fodbold

Der har længe floreret rygter om, at Troels Bech vil være fortid i Esbjerg og nu er det blevet bekræftet af Esbjerg, der med øjeblikkelig virkning har ophævet den funktionæraftale de har haft med Bech.

I fredags var Troels Bech i Brann Bergen for at se på forholdene, og allerede der gik der mange spekulationer om, hvornår Troels Bech ville være fortid i Esbjerg. Nu er spekulationerne slut, da Esbjerg med øjeblikkelig virkning har opsagt deres kontrakt med Bech.

”Troels Bech og EfB har på grund af den sportslige situation og de mange opgaver, vi står overfor, i gensidig forståelse vurderet, at samarbejde bør ophøre. Vi beklager situationen, idet Troels har udført et kæmpearbejde for os,” siger Esbjergs direktør Jørgen Jensen til Esbjergs hjemmeside.

Indtil den 31-12-2008 vil den hidtil assistent for Troels Bech, Jess Thorup, overtage trænerstolen. Hvad Troels Bech skal lave fremover, er endnu uvist, men der går rygter om han angiveligt har underskrevet en kontrakt med Brann Bergen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu