Наши партнеры

MenuBekræftet: Tidligere OB-angriber til FCK

Dansk fodbold

I dag kunne FC København på et pressemøde præsentere en ny angrebsforstærkning, i form af den tidligere OB-angriber, Jose Junior.

I bestræbelserne på, at genvinde det danske mesterskab har FC København i dag hentet en gammel SAS Liga-kendning, nemlig OB’s tidligere angriber, Jose Junior. Junior kommer til den danske hovedstadsklub fra svenske Malmö FF, hvor han aldrig formåede at slå igennem.

“Siden Junior kom til OB i Danmark og siden Malmø FF i Sverige har han holdt et imponerende højt niveau. Det gælder naturligvis dels som målscorer, men nok så vigtigt i den fase af spillet, hvor angrebsspillet etableres. Junior har i sine samtaler med os ikke lagt skjul på sin begejstring ved at få muligheden for at spille i Parken for Byens Hold, og jeg er overbevist om, at han bliver en gevinst for klubben,” siger sportschef Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

I sin OB-tid tilbage i foråret 2006, scorede Junior ni mål i 16 kampe, hvorefter han skiftede til Malmö FF, hvor det blev til 17 mål i 38 optrædener.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu