Наши партнеры

MenuBekræftet: Thygesen hjem til Midtjylland

Dansk fodbold

Hertil aften blev det en realitet. Mikkel Thygesen vender hjem til FC Midtjylland. Han har hertil aften skrevet under på en fireårig kontrakt med Ulvene.

Efter en succesfuld sæson hos FC Midtjylland blev Mikkel Thygesen en ombejlet herre i de europæiske ligaer. Det endte med at danskerklubben Borussia Mönchengladbach fik fingrene i den talentfulde midtbanespiller, men siden skiftet til Bundesligaen er det gået den forkerte vej for danskeren. Han har ikke fået meget spilletid, og har primært optrådt for klubbens andethold. Det er ikke tilfredsstillende, og efter klubbens nedryking har han søgt andre græsgange. I dag bekræfter FC Midtjylland så, at klubben har hentet spilleren tilbage.

“Vi kender Mikkels kvaliteter, og et halvt år i Tyskland uden succes gør os ikke det mindste nervøse. Han var en af de bærende, da han tog af sted. Der får vi ham hen igen. Mikkel skal være med til at løfte flokken i tiden, der kommer,” sagde FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard ifølge klubbens hjemmeside.

Mikkel Thygesen er også glad for sin hjemkomst til dansk fodbold, og er stolt over, at FC Midtjylland ville hente ham tilbage efter hans mislykkede ophold i det tyske.

“At vende hjem til FCM er den bedste løsning for mig overhovedet. Jeg er utrolig glad og stolt over, at klubben vil have mig tilbage. De får en Mikkel, der er rigtig sulten, for jeg har gået og samlet appetit på fodbold gennem et halvt år,” lød det fra en glad Mikkel Thygesen.

FCM-træner Erik Rasmussen var også glad for indkøbet, og er specielt stolt over, at klubben formår, at hente lige så store navne hjem, som man sælger.

“Vi er alle sammen glade for, at ”Thyge” kommer hjem. Han er populær i truppen, han er dejlig at arbejde med, og tilhængerne elsker ham. I øvrigt er det god profilering, at klubben er i stand til at hente lige så store navne hjem, som man sælger, for det er Thygesen i dansk fodbold,” konstaterede cheftræner Erik Rasmussen.Kommentér

En kommentar til “Bekræftet: Thygesen hjem til Midtjylland

  1. Mike Justesen siger:

    Populær i truppen – intet talent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu