Наши партнеры

MenuBekræftet: Ståle bliver norsk landstræner

Andet fodbold

FC København bekræfter her til aften, at holdets cheftræner, Ståle Solbakken, er blevet enig med det norske fodboldforbund om en aftale, som betyder, at nordmanden overtager landstrænersædet fra den 1. januar 2012.

FC København meddeler i aften, at klubbens nuværende cheftræner, Ståle Solbakken, er nået til enighed med det norske fodboldforbund om en aftale, som medvirker, at han bliver landstræner for det norske landshold fra den 1. januar 2012.

“Ståles resultater i F.C. København taler for sig selv, og vi havde gerne set ham fortsætte i klubben efter kontraktens udløb i 2011. Omvendt er vi stolte over, at Ståle gennem sit glimrende arbejde i F.C. København har kvalificeret sig til landstrænerposten i sit hjemland,” siger sportsdirektør i F.C. København, Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

“I F.C. København foretrækker vi at tænke og handle langsigtet, og derfor passer det os godt, at vi allerede 20 måneder før deadline kan sætte gang i processen med at finde Ståles afløser. Vi har naturligvis et klart billede af den profil, vi leder efter. Og profilen vil tage sit udgangspunkt i det kontinuerlige arbejde og den sportslige fremgang, der har kendetegnet F.C. København i de seneste ti år, hvor vi har etableret os i toppen af dansk fodbold og konstant forbedret vores internationale position.”

Solbakken stopper i FC København fra sommeren 2011, når hans kontrakt med københavnerne udløber.

“Jeg har fået tilbudt mit drømmejob, og jeg ser naturligvis frem til at vende hjem til den spændende udfordring som norsk landstræner om et par år. Lige nu er jeg cheftræner i Nordens største klub, og der er mange sportslige mål, vi skal nå, inden jeg i sommeren 2011 vil jeg se tilbage på mine år i F.C. København med både stolthed over de opnåede resultater og glæde over at have arbejdet i et klubmiljø med meget kompetente og sympatiske mennesker,” fortæller 41-årige Ståle Solbakken.

Solbakken har hidtil sørget for tre mesterskaber i sine fire sæsoner i klubben samt en pokaltitel. Derudover har klubben i samtlige fire sæsoner kvalificeret sig til europæisk gruppespil.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu