Наши партнеры

MenuBekræftet: Sneijder er Inter-spiller

Italiensk fodbold

I dag blev det en realitet. Real Madrids hollænder Wesley Sneijder forlader kongeklubben til fordel for den italienske storklub Inter.

Der har floreret et hav af spekulationer i de seneste dage omkring Wesley Sneijders mulige skifte til de italienske mestre Inter.

I dag bekræfter begge klubber, at en handel er gået igennem. Inter menes, at have lagt i omegnen af 115 millioner kroner på bordet for hollænderen, som har signeret en fireårig aftale, som udløber den 30. juni 2013.

”Jeg synes, at mit liv i Real Madrid var perfekt, men min situation ændrede karakter i sidste weekend. Jeg var nødt til at tænke over min fremtid, og inden du underskriver en fireårig aftale, skal du være 100 % sikker på at det er det rigtige at gøre,” fortæller Sneijder ærligt til Inters hjemmeside, og han ser frem til opholdet i Italien.

”Jeg synes, at Inter er en fantastisk klub. Det er en af de største klubber i verden, så jeg er meget glad for at være Inter-spiller nu. Skiftet har været længe undervejs, men nu er jeg her.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu