Наши партнеры

MenuBekræftet: Retov skifter til Rostock

Tysk fodbold

Brøndby IF har i dag måtte sige farvel til en af klubbens allerstørste midtbanedynamoer, da Martin Retov har taget afsked med klubben. I stedet er der nu tysk fodbold for Retov, der har indgået en kontrakt med Hansa Rostock.

Martin Retov er i dag skiftet til tysk fodbold, nærmere bestemt til 2. Bundesliga, hvor Hansa Rostock vil være arbejdsgiver for den danske midtbanemand fra Brøndby. Den hårdtarbejdende spiller har skrevet en treårig kontrakt med tyskerne, men har svært ved at tage afsked med Brøndby.

“Efter seks år i Brøndby IF er det naturligvis med lidt ambivalente følelser, jeg nu siger farvel. Brøndby vil altid være min klub, men jeg har nu fået chancen for at prøve mig selv af, og det var svært at sige nej til udfordringerne,” siger Retov ifølge DR Sporten.

Også Anders Bjerregaard mener, at skiftet er gavnligt for Retov. Spillestilen i den tyske klub passer fint ind i midtbanedynamoens efter hans mening.

“Hansa Rostock er en god klub med en spillestil, der vil passe Martin godt, og vi ønsker ham naturligvis al mulig held og lykke i det tyske, hvor jeg er overbevist om, at han vil gøre det godt,” siger Anders Bjerregaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu