Наши партнеры

MenuBekræftet: Pehrsson er ny AaB-cheftræner

Dansk fodbold

AaB har i dag underskrevet en treårig kontrakt med den 32-årige svensker, Magnus Pehrsson, som tiltræder hos nordjyderne den 1. januar 2009.

AaB afholdte her til eftermiddag pressemøde, hvor man præsenterede holdets nye cheftræner. Ganske som ventet blev den 32-årige svensker, Magnus Pehrsson, præsenteret.

Pehrsson kommer fra en stilling som cheftræner hos Allsvenskan-klubben GAIS, hvor han havde to år tilbage af sin kontrakt.

“Vi er glade for, at det lykkedes at sikre os ét af Nordens allerstørste trænertalenter, som vi har udvalgt efter grundig research, tests, referencer og flere samtaler,” udtaler AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

“I vores trænerjagt har vi haft en strategi om at finde en mand, der både på SAS Liga-niveau, på talentområdet og rent ledelsesmæssigt kan udvikle AaB. Vi er overbeviste om, at Magnus Pehrsson og AaB er et rigtigt match.”

Klubbens nye cheftræner, Magnus Pehrsson, der tiltræder den 1. januar 2009, udtaler følgende:

“Jeg ser frem til at bygge videre på det flotte arbejde, som trænerteamet og spillertruppen sammen har udført. AaB er en klub med stort potentiale, hvilket senest blev bevist med mesterskabet i den forgangne sæson. Jeg ser frem til at udvikle AaB yderligere, så positionen i toppen af dansk fodbold kan fastholdes,” slutter Magnus Pehrsson.

Pehrssons første store opgave i klubben bliver, når AaB spiller UEFA Cup-sekstendedelsfinalen til februar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu