Наши партнеры

MenuBekræftet: OB køber Caca

Dansk fodbold

OB meddeler i dag, at man har købt den brasilianske midtbanespiller, Caca i AaB. Den 26-årige offensivspiller har skrevet under på en treårig kontrakt.

I weekenden var Cacas agent ude og fortælle, at brasilianeren var tæt på et skifte til OB. Nu er det så officielt; Den 26-årige offensivspiller skifter til OB fra AaB, og har skrevet under på en kontrakt gældende for de kommende tre sæsoner.

”Caca er en spændende spiller, der kan udfylde flere forskellige offensive positioner. Han er teknisk stærk, og han besidder mange kvaliteter, der gør ham til en underholdende og uforudsigelig spiller at have i truppen,” siger OBs cheftræner Lars Olsen i en pressemeddelelse og forsætter:

”Samtidig kender han alt til europæisk fodbold og behøver ikke tid til at vænne sig til spillestil og forhold, så vi ser ham som en klar forstærkning af truppen til de kommende vigtige opgaver i SAS Ligaen og Europa League.”

Caca har tidligere repræsenteret tyske Duisburg samt klubber som Atletico Mineiro, Clube Brasil og Sport Recife i hans hjemland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu