Наши партнеры

MenuBekræftet: OB henter norsk forsvarsklippe

Dansk fodbold

OB kunne i dag præsentere indkøbet af den norske forsvarsspiller Espen Ruud. Ruud har skrevet en fireårig kontrakt med OB. I samme forbindelse sender fynboerne Søren Jensen til Odd Grenland.

OB har igennem længere tid været sat i forbindelse med den 24-årige norske forsvarsklippe, Espen Ruud. I dag blev det så en realitet, at han skifter til fynboerne på en fireårig kontakt. Han tiltræder den 7. juli.

”Espen Ruud er blandt de bedste backs i Skandinavien, og man kan betegne ham som en meget offensiv backtype. Han er dygtig i defensiven, men samtidig er han stærk i afslutninger og indlæg, ligesom han er dygtig i hovedspillet. Hans rolle som viceanfører understreger også, at han har gode lederegenskaber, og jeg forventer, at han bliver et stærkt aktiv i vores trup,” fortæller OB-direktør Kim Brink i en pressemeddelelse.

OB har i samme forbindelse sendt forsvarsspilleren Søren Jensen den modsatte vej, til Odd Grenland.

”Søren har gjort det godt i OB, men han har ikke opnået helt så meget spilletid, som han har ønsket sig. Søren har stadig et stort potentiale, og vi havde gerne beholdt ham, men vi har forståelse for hans ønske om at komme til at spille mere kontinuerligt, og derfor kan alle parter være tilfredse med, at han nu får muligheden i Odd Grenland,” siger OB-direktør Kim Brink.

Espen Ruud trækker OB-trøjen over hovedet med nummer 2 på ryggen.Kommentér

En kommentar til “Bekræftet: OB henter norsk forsvarsklippe

  1. Andreas Johnke siger:

    Super indkøb!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu