Наши партнеры

MenuBekræftet: OB henter Bisgaard

Dansk fodbold

Morten Bisgaard skifter til OB på en fri transfer. Danskeren har skrevet under på en toårig kontrakt, som løber frem til sommeren 2009.

Efter længere tids forhandling er Morten Bisgaard endelig på plads i OB. Forhandlingerne trak ud da den tidligere danske landsholdsspiller blev indlagt på et hospital i Italien, men han er heldigvis kommet sig fuldstændig, og er nået til enighed med OB om en toårig aftale.

”Jeg er meget glad for at have skrevet under på kontrakten med OB, som jeg betragter som min klub i Danmark. Jeg havde en fantastisk tid i Odense, sidst jeg var her, og jeg ser meget frem til møde mine nye holdkammerater, trænere og klubbens fans. OB er i en spændende udvikling, og jeg glæder mig til at gøre mit til, at OB fortsat kan spille med i toppen af dansk fodbold og have succes i europæisk sammenhæng,” udtalte Bisgaard.

Direktør i OB, Kim Brink, er også glad for, at handlen er kommet i hus.

”Morten Bisgaard er en rutineret spiller, som både er teknisk dygtig, gennembrudsstærk og en god oplægger. Han har holdt et højt niveau i hele sin karriere, og vi er sikre på, at han har flere gode år i sig, hvor han i OB kan bidrage med sine kvaliteter både på og uden for banen,” sagde direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu