Наши партнеры

MenuBekræftet: Nyren til OB – David Nielsen til Brann

Dansk fodbold

OB har mandag formiddag bekræftet, at de har skrevet kontrakt med Demba Nyren, som er hentet i norske Brann, der, som et led af handlen, får David Nielsen.

Købet af Njogu Demba Nyren skal ses i lyset af, at OB altid er klar til at forstærke sig, når chancen byder sig, samtidig med, at bredden i angrebet bliver styrket med Nyren.

”Vi arbejder altid på at forstærke truppen, og det har vi gjort med købet af Demba Nyren. Vi har skærpet konkurrencen i forreste geled markant, og samtidigt har vi sikret os en større bredde. Demba Nyren er en komplet angriber, der kan meget på egen hånd. Han har givet problemer for samtlige forsvar i SAS Ligaen, og han var en frygtet angriber i Esbjerg. Med sine 29 år står han foran de bedste fodboldår, og jeg er sikker på, at han bliver en stor gevinst for OB,” siger Kim Brink til OB’s hjemmeside.

Hvis lægetjekket som forventet bliver gennemført, vil Nyren få nummer 22. Lægetjekket kan dog først finde sted, når han vender hjem fra træningslejr med Brann, som i et led i handlen med OB får David Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu