Наши партнеры

MenuBekræftet: Mourinho færdig i Chelsea-trænersædet

Engelsk fodbold

Chelsea-manageren, José Mourinho, er en færdig mand i trænersædet det kunne samtlige britiske medier meddele natten til torsdag, hvilket klubben nu har bekræftet.

Chelseas resultater i denne sæson har ikke været overbevisende. Dette fik man endnu et godt eksempel på onsdag, da Mourinho og co. kun spillede 1-1 mod Rosenborg.

Disse skuffende resultater har nu fået bægeret til at flyde over. Roman Abramovich og resten af ledelsen har i enighed valgt at afslutte samarbejdet efter tre år.

”Chelsea Football Club og José Mourinho har i dag i fællesskab valgt at afslutte samarbejdet,” bekræftede klubben kort på sin hjemmeside.

Ifølge BBC skulle Jose Mourinho have sendt sms-beskeder til flere af spillerne, deriblandt John Terry, for at informere dem om, at han stopper som træner.

Mourinho har siden sin ankomst fra FC Porto i 2004, været meget omtalt i medierne. Han blev en stor succes, da han efter en årrække bragte mesterskabet i hus. Sidste år lykkedes dette dog ikke, men de vandt i stedet både FA Cup’en og Carling Cup’en. Derudover fik han prisen som årets manager i Premier League i både 2005 og 2006.

Ejer Roman Abramovich og Jose Mourinho har dog aldrig været perlevenner, når der skulle tages store beslutninger, hvor det flere gange er endt i sammenstød mellem de to.

Selvom Chelsea oplyser, at de har afsluttet samarbejdet i fællesskab, så mener flere engelske medier, at det er Abramovich, der har sendt Mourinho på porten.

Det er endnu uvist, hvem der overtager det varme trænersæde på Stamford Bridge.Kommentér

4 kommentarer til “Bekræftet: Mourinho færdig i Chelsea-trænersædet

 1. Ikercasillas siger:

  tror at det var dumt af chelsea, og fyre José.

  det forekommer mig yderst bizart at fyre ham midt i sæsonen, samtidig med at Lampard og Drogba er skadet !

 2. Lasse Hansen siger:

  De har nok en god grund..

 3. Danni Mickelborg siger:

  Må man håbe.! 😉

 4. Mike Justesen siger:

  Dejligt.. Så kan han droppe engelsk fodbold og rejse hjem til Portugal!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu