Наши партнеры

Menu



Bekræftet: Maradona er ny argentinsk landstræner

Andet fodbold

En chokbølge fyger i disse minutter ind over fodboldverdenen, da Argentina har udpeget den tidligere storspiller, Diego Maradona, til at være holdets landstræner og dermed afløser for Basile, der stod i spidsen for holdet før han for nyligt sagde op.

Diego Maradona er kendt som lidt af en kontroversiel type, der oftest har været ude på et sidespor. Efter sit stop af sin aktive spillerkarriere, har livet bestemt ikke været det samme. Dog er der nu en stor opmuntring på vej, da den korte argentiner i dag har fået påduttet sig lidt af en opgave. Næste skridt på vejen mod et bedre liv er jobbet som argentinsk landstræner.

Denne chokerende nyhed bringes overalt og bekræftes både internt, men også udenfor det argentinske fodboldforbund. Mange havde dog nok regnet med at Sergio Batista, der lignede den oplagte afløser, havde fået jobbet. I stedet er de tidligere præstationer muligvis overbevisende nok for forbundet, der har hyret Diego Maradona.

Legenden har ikke den store trænererfaring, da han blot har trænet to små argentinske klubber forud for den massive udfordring. Dog er de tidligere triumfer som spiller ikke til at pille ved.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu