Наши партнеры

MenuBekræftet: Liverpool bliver opkøbt

Engelsk fodbold

Liverpools bestyrelse har accepteret et købstilbud fra de amerikanske rigmænd George Gillett og Tom Hicks, det bekræfter klubben i en pressemeddelelse.

Der har længere tid været rygter om, at den engelsk klub, Liverpool, var tæt på at blive købt, og i dag blev det så bekræftet at klubben er blevet opkøbt.

Det er de to amerikanske rigmænd George Gillett og Tom Hicks, som der i sidste uge kom med et bud på 5,3 milliarder kroner for en overtagelse.

“Jeg er sikker på, at dette er et stort skridt fremad for Liverpool, klubbens aktionærer og klubbens fans. Denne klub er min store lidenskab og udgør en stor del af mit liv. Efter lang overvejelse har jeg besluttet at sælge mine aktier for at hjælpe til at sikre investeringerne der er brug for til et nyt stadion og til spillertruppen,” sagde bestyrelsesformand, David Moores, som i øvrigt fortsætter i klubben som ærespræsident på livstid.

De to nye ejere George Gillett og Tom Hicks kan berolige bekymrede fans, de er helt bevidste om klubbens mange traditioner.

“Liverpool er en fantastisk klub med en bemærkelsesværdig historie og en lidenskabelig fanbase. Vi er helt klar over og sætter stor pris på Liverpools unikke arv og omfangsrige historie og vi har tænkt os at respektere denne arv i fremtiden, hedder det i en pressemeddelelse.”

De 5,3 milliarder danske kroner, skal blandt andet sikre opførelsen af et nyt Anfield Road, med plads til 60.000 siddende tilskuere, og fremtidige spillerindkøb og lønninger.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu