Наши партнеры

MenuBekræftet: Linderoth til Galatasaray

Dansk fodbold

Den 28-årige midtbanespiller, Tobias Linderoth, skifter 1. juli de danske mestre, FCK, ud med den tyrkiske storklub Galatasaray. Linderoth har skrevet under på en 3-årig kontrakt med Galatasaray, der i den forgangne sæson sluttede på tredjepladsen i den tyrkiske liga.

Den svenske landsholdsspiller kom til FC København fra den engelske klub Everton i efteråret 2004. Han nåede at spille 127 kampe, score 6 mål samt modtage 41 gule og 2 røde kort for københavnerne. Han har startet inde i samtlige kampe, og svenskeren har virkelig formået at skrive sig ind i klubbens historie, senest var anføreren med til at sikre FC København det danske mesterskab.

”Tobias har ydet en stor indsats for F.C. København, og vi har igennem længere tid forsøgt at forlænge den eksisterende kontrakt med Tobias. Vi må imidlertid konstatere, at det ikke altid er muligt at opnå enighed i den slags sager. Set i lyset af det samt den resterende løbetid på kontrakten og det økonomiske tilbud, vi fik fra Galatasaray, var et salg den eneste brugbare løsning for alle parter,” sagde sportschef Carsten V. Jensen, som ønsker Tobias Linderoth held og lykke med udfordringerne i Istanbul.

”Både jeg og min familie har haft en fantastisk tid i F.C. København med DM-titler og deltagelse i Champions League. Klubben, og alle personer i og omkring den, vil altid have en særlig plads i mit hjerte,” sagde Tobias Linderoth.

De to klubber har ikke ønsket at oplyse de økonomiske detaljer i forbindelse med handlen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu