Наши партнеры

MenuBekræftet: Leon Andreasen til Fulham

Engelsk fodbold

Den danske landsholdsspiller, Leon Andreasen, er skiftet fra Werder Bremen til Premier League-klubben Fulham. Dette bekræfter klubben på sin hjemmeside her til eftermiddag.

Det har længe ligget og ulmet, at Leon Andreasen var på vej til den engelske Premier League-klub, Fulham. I dag blev det så endelig bekræftet på klubbens hjemmeside, at Andreasen kan kalde sig Fulham-spiller.

“Jeg er glad for at klubberne er nået til enighed, så jeg kan skrive kontrakt med Fulham. Jeg har været glad for min tid i Werder Bremen, men ser frem til en ny udfordring. Jeg ser frem til at spille for Fulham, og til at spille i Premier League,” siger Andreasen til klubbens hjemmeside.

“Han har evnerne til at få succes på højeste niveau, og har et ønske og en dedikation til at præstere i hver eneste kamp. Jeg er sikker på, at han kommer til at spille en vigtig rolle for os,” siger Fulhams manager Roy Hodgson.

Andreasen kom til Werder Bremen fra AGF i 2005, og i sin anden sæson i Bremen blev han udlejet Mainz, hvor han spillede en nøglerolle.

Den tidligere AGF’ers kontrakt løber frem til sommeren 2011, og Fulham skulle efter sigende have betalt omkring 30 millioner kroner for danskeren.

I sin nye klub, Fulham, kan Andreasen se frem til, at skulle kæmpe om nedrykning, da klubben i øjeblikket indtager næstsidstepladsen i Premier League efter kun to sejre i 23 kampe.

Opdateret: 17:35Kommentér

En kommentar til “Bekræftet: Leon Andreasen til Fulham

  1. Nicolaj Lambertsen siger:

    Man må da sige de køber dansk ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu