Наши партнеры

MenuBekræftet: Iaquinta skifter til Juventus

Italiensk fodbold

Juventus har i dag offentliggjort at de har sikret sig Vincenzo Iaquinta, som skifter fra Udinese. Juve skulle have købt angriberen for 124 millioner kroner.

Vincenzo Iaquinta har igennem de seneste uger været sat i forbindelse med Juventus, som er tilbage i den bedste italienske række, Serie A, fra næste sæson.

I dag blev det så offentliggjort, at den italienske angriber forlader Udinese efter et ophold på syv sæsoner, for at forsætte sin karriere i Torino-klubben.

Den 27-årige landsholdsreserve, som formåede at score 14 mål i Serie A i den forgangne sæson, ser nu frem til sin nye udfordring.

”Jeg er vokset som spiller år efter år, og efter syv sæsoner i Unidese er tidspunktet kommet, hvor jeg vil teste mig selv på et højere niveau. Det er en udfordring, som kun en stor klub, som Juventus kan tilbyde mig,” fortalte Iaquinta og fortsatte.

”Jeg tror, at jeg har den rette alder til at realisere denne drøm. Jeg kan godt lide presset og kan ikke vente med at starte mit nye eventyr.”

Iaquinta var sammen med resten af den italienske trup med til at vinde VM sidste sommer i Tyskland, hvor han dog kun blev noteret for et enkelt mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu