Наши партнеры

MenuBekræftet: Hughes fyret i City – Mancini overtager

Engelsk fodbold

På trods af at Manchester City tidligere på dagen besejrede Sunderland med 4-3, blev holdets manager Mark Hughes fyret her til aften. Den italienske manager Roberto Mancini overtager ansvaret på trænerposten.

Manchester Citys ledelse opgav i dag samarbejdet med Mark Hughes, efter at han havde ført sit hold frem til en 4-3-sejr mod Sunderland i Premier League. Efter dagens ligakamp, blev der indkaldt til pressemøde, hvor han forklarede grundlaget for fyringen.

”To sejre i elleve Premier League-kampe står simpelthen ikke mål med de målsætninger, som vi havde sat inden sæsonen startede. Sheikh Mansour og bestyrelsen føler ikke, at der er noget, der tyder på, at vil ændre sig. Det er en yderst svær beslutning, at offentliggøre, da der fra begge sider er blevet investeret rigtig meget de seneste 15 måneder, og vi vil gerne rette en stor tak og give vores store respekt til kende over for Mark Hughes. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover,” lyder det i en pressemeddelelse.

Manchester City har dog allerede den nye manager på plads. Det drejer sig om den italienske Roberto Mancini, som tidligere har haft trænertjansen i Lazio, Fiorentina og Inter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu