Наши партнеры

MenuBekræftet: Hamrén ny svensk landstræner

Andet fodbold

Sveriges fodboldforbund bekræfter i aften, at Erik Hamrén fremover skal være landstræner for Sveriges landshold. Hamrén overtager med øjeblikkelig virkning.

Det svenske fodboldforbund er nu færdigt med at søge efter en afløser for Lars Lagerbäck. Valget er faldet på den tidligere AaB-cheftræner, Erik Hamrén.

Erik Hamrén har dog aftalt med det svenske fodboldforbund, at han kun skal lede holdet i kamp i første omgang, idet han fortsat er på kontrakt med Rosenborg frem til 31. august 2010. Herefter vil han dog udelukkende beskæftige sig med det svenske landshold.

“At være landstræner for sit eget land har været en stor drøm for mig, og jeg er taknemmelig for, at Rosenborg har givet mig denne mulighed. Samtidig glæder jeg mig til at arbejde med Skandinaviens bedste klubhold i 2010. Vi skal kæmpe med om guldet, pokalsejren og forberede os på at spille europæisk,” siger Erik Hamrén i en pressemeddelelse.

Hamrén har underskrevet en kontrakt, der løber til og med VM i 2014, og det svenske fodboldforbunds leder, Lars-Åke Lagrell, er utroligt glad for den nye ansættelse.

“Vi er meget glade og stolte over, at vi har kunnet hyre Erik Hamrén, som landstræner. For os er det en langsigtet løsning, og vi takker Rosenborg for et godt samarbejde, som er mundet ud i en løsning,” fortæller Lars-Åke Lagrell.

Erik Hamréns første opgave bliver den 18. november, når Sverige møder Italien.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu