Наши партнеры

MenuBekræftet: Esben Hansen tilbage til OB

Dansk fodbold

Odense Boldklub bekræfter på deres hjemmeside, at midtbanespilleren vender tilbage til klubben efter bare et halvt år i tyske F.C. Kaiserslautern.

I sommerens transfervindue blev Esben Hansen solgt fra OB til F.C. Kaiserslautern, men efter et halvt år uden succes i Tyskland vender midtbanespilleren tilbage til de stribede fra Fyn.

Esben Hansen, der før skiftet til Kaiserslautern var en af de bærende kræfter i OB, har skrevet under på en tre-årig kontrakt, og han glæder sig til atter at trække OB-trøjen over hovedet.

“Jeg er utrolig glad for at vende tilbage til OB med et nyt perspektiv på tingene. Jeg har haft flere muligheder, og i mit hoved har OB derfor aldrig været den eneste mulighed. Det er derfor ikke et valg, jeg har truffet ”i mangel af bedre”, men derimod en beslutning, jeg har truffet efter moden overvejelse. Jeg føler, at det er det helt rigtige valg for mig at vende tilbage til OB og få fast grund under fødderne igen, og jeg glæder mig til at være med til at spille om medaljer og nye titler til OB,” siger Esben Hansen til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu