Наши партнеры

MenuBekræftet: Egholm skifter til SAS Liga-bundhold

Dansk fodbold

Randers FC har i dag meddelt, at SønderjyskE’s Anders Egholm skifter til kronjyderne på en kontrakt på tre et halvt år, når hans nuværende aftale udløber ved årsskiftet.

I går blev det offentliggjort at SønderjyskE mister Anders Egholm ved årsskiftet, når papirerne på parterne udløber. Men i dag blev det fastlagt, hvor Egholm fortsætter sin karriere.

Randers FC har offentliggjort, at man har tegnet en aftale på tre et halvt år med Anders Egholm, og hovedpersonen selv er meget tilfreds med aftalen.

”Trods den nuværende placering virker Randers FC til at være en rigtig god klub med mange perspektiver. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, også selv om Randers FC er i gang med en svær opgave, nemlig at blive i SAS Ligaen. Men også selv om det skulle glippe, er jeg overbevist om, at Randers FC er en klub med fremtidsperspektiver, og det passer godt med mine egne ønsker om at få en længerevarende kontrakt, og her føler jeg, at Randers FC er det helt rigtige valg,” siger Egholm til klubbens hjemmeside.

Sportsdirektør i Randers, Jacob Nielsen, udtrykker også sin begejstring for dagens forstærkelse.

”Anders Egholm har i vore øjne været en væsentlig del af den fremgang, som SønderjyskE har været igennem den seneste tid, så vi er mere end glade for, at vi har sikret os Anders Egholm på en længerevarende kontrakt, hvor han både på den korte og den lidt længere bane kan være med til at få Randers FC tilbage på sporet,” fortæller Jacob Nielsen.

Holdet cheftræner Ove Christensen ser frem til samarbejdet med centerforsvareren, der tilknyttes Randers-truppen til januar.

”Anders Egholm besidder de spidskompetencer, som vi søger efter, det vil sige stærk i hovedspillet og god på standardsituationer, både defensivt og offensivt. For mig er han en ansvarsfuld spiller, der besidder de rigtige konkurrence-dyder, og han har gennemgået en god taktisk træning i en 4-backkæde. Desuden besidder han de rigtige egenskaber, hvor han gerne vil gå forrest samtidig med, at han er klar over, at man ikke kommer nogen vegne uden hårdt arbejde,” vurderer Christensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu