Наши партнеры

MenuBekræftet: Djiby Fall er OB-spiller

Dansk fodbold

OB har i dag fået de sidste formaliteter på plads omkring købet af den senegalesiske angriber Baye Djiby Fall. Han har underskrevet en fireårig kontrakt med den fynske klub.

Her til aften skriver OB på sin hjemmeside, at handlen om den senegalesiske angriber Baye Djiby Fall er gået igennem. Fall skifter fra Al Ain FC til OB med øjeblikkelig virkning. Han har underskrevet en fireårig kontrakt, der løber frem til 31. december 2011.

Djiby Fall har tidligere spillet i dansk fodbold, nærmere bestemt Randers FC, hvor OB’s nuværende cheftræner, Lars Olsen, på daværende tidspunkt varmede det kronjyske trænersæde. I perioden 2006 til 2007 spillede Fall 39 kampe og nettede hele 26 gange.

”Efter en lang og hård forhandlingsperiode er det lykkes os at hente Djiby Fall til OB. Vi kender hans kvaliteter fra hans tid i Randers, hvor Lars Olsen havde stor succes med ham. Nu bliver det spændende at følge ham i OB,” siger en veltilfreds OB-direktør, Kim Brink, til klubbens hjemmeside.

”Jeg er glad for at vende tilbage til dansk fodbold, hvor jeg havde en fantastisk tid, sidst jeg var her. OB er en storklub i Danmark, og jeg ser frem til nogle gode år i klubben. Jeg glæder mig også til at træne under Lars Olsen igen, for jeg lærte meget af ham i Randers,” fortæller en glad Djiby Fall.

Djiby Fall tiltræder øjeblikkeligt i OB-truppen, hvor han fremover skal bære nummer 9 på ryggen. Angriberens første træningsdag med sine nye holdkammerater, er mandag den 21. januar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu