Наши партнеры

MenuBekræftet: Dalgaard solgt til tyrkisk klub

Dansk fodbold

Randers FC har i dag solgt klubbens topscorer, Thomas Dalgaard. Han forlader kronjyderne til fordel for Vestel Manisaspor, der spiller i den bedste tyrkiske række.

I dag gik Randers FC’s topscorer Thomas Dalgaards drengedrøm i opfyldelse. Den 23-årige er nemlig blevet solgt til tyrkiske Vestel Manisaspor, som han har underskrevet en tre og et halvt års kontrakt med.

”Det er en drengedrøm, jeg nu får levet ud. Jeg har været meget glad for min tid i Randers FC og ikke mindst over, at de troede på mine evner, da de hentede mig i Skive. Men nu gælder det et udlandseventyr og det ser jeg meget frem til,” siger Thomas Dalgaard til Randers’ hjemmeside.

Randers FC får omkring 2,5 millioner kroner for angriberen, der ikke har leveret nær så mange mål på samlebånd, som i starten af karrieren.

”Vi er glade på Thomas’ vegne samtidig med, at vi selv kan se frem til en god aftale med Vestel Manisaspor, specielt når man tænker på, at Thomas kun havde fem måneder tilbage af sin kontrakt med Randers FC. Vi har foretaget nogle offensive forstærkninger (Søren Berg og Marc Nygaard) i vinterpausen, og det ville formentlig have betydet, at Thomas ville få svært ved at tilspille sig en plads på holdet. Thomas har gjort det godt for os, vi har været utroligt glade for at have haft ham i klubben og ønsker ham naturligvis held og lykke med tilværelsen i tyrkisk fodbold,” siger klubdirektør Jacob Nielsen.

Dalgaard kom til Randers tilbage i januar måned 2006. Han nåede at optræde i 43 førsteholdskampe, hvor han scorede 14 gange.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu