Наши партнеры

MenuBekræftet: Carlos Tevez forlader United

Engelsk fodbold

Manchester United har bekræftet, at Carlos Tevez har besluttet ikke at fortsætte i klubben.

Carlos Tevez har de seneste to år være på leje i Manchester United, og argentineren udviklede sig her hurtigt til publikumsfavorit. På trods af tilfredsheden med Tevez’ præstationer, så har United været tilbageholdende med at tilbyde den 25-årige arbejdsivrige angriber en ny kontrakt. Det har klubben dog for nyligt gjort, men Tevez har valgt at takke nej tak.

Argentineren har ofte stået i skyggen af Dimitar Berbatov i kampen om en angrebsplads, og det har været medvirkende til hans beslutning om ikke at fortsætte i Manchester United.

“Manchester United gik med til at betale Carlos’ pris på 220 millioner kroner og tilbød ham en fem-årig kontrakt. Desværre har hans rådgivere informeret os om, at Carlos ikke ønsker at fortsætte i klubben,” skriver Manchester United på klubbens hjemmeside.

Det forventes at Carlos Tevez inden for de nærmeste dage vil skifte til rivalerne fra Manchester City. Et skifte som vil ærgre fansene på Old Trafford, som har været glade for den lile argentiner. Chelsea skulle dog også være inde i billedet i kampen om Tevez’ underskrift.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu