Наши партнеры

MenuBekræftet: Capello er engelsk landstræner

Engelsk fodbold

Det engelske fodboldforbund, FA, ansatte i dag den rutinerede Fabio Capello som ny landstræner. Han har underskrevet en kontrakt, der løber frem til 2012, der gør ham til verdens bedst betalte træner.

Det var så godt som sikkert, at navnet på det engelske landsholds træner var Fabio Capello, eftersom et møde mellem forbundet og italieneren mundede ud i en mundtlig aftale. I dag blev dette dog endegyldigt bekræftet.

Det eneste, der manglede i aftalen var nogle få detaljer. De kom på plads i løbet af fredag eftermiddag, hvorefter det engelske landshold kunne præsentere Capello, som landets nye mand i trænersædet.

”Jeg er meget glad for at kunne meddele, at Fabio Capello har sagt ja til at blive ny landstræner. Vi har lovet en verdensklassetræner og han hedder Capello. Fabio er en født vindertype, og hans cv taler for sig selv,” fortalte forbundets daglige leder Brian Barwick.

Kontrakten mellem Capello og det engelske forbund løber til 2012, og han skulle efter sigende kunne hæve 50 millioner kroner om året, efter skat vel og mærke. Dermed bliver han den bedst betalte træner i verden.Kommentér

En kommentar til “Bekræftet: Capello er engelsk landstræner

  1. Philip Bludnikow siger:

    Meget spændende ansættelse. Det var på tide, at man i FA ansatte en virkelig kapacitet (med al respekt for McClaren, Eriksson, Venables, Taylor, Keegan osv.), som kan styre landsholdet med hård hånd. For potientiale, det har englænderne immervæk, selvom de skuffer igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu