Наши партнеры

MenuBekræftet: Brøndby har købt Peter Madsen

Dansk fodbold

Brøndby IF har i dag forstærket truppen med et køb af Peter Madsen. Den tidligere Brøndby-profil vender hjem til barndomsklubben på en 5-årig kontrakt.

Den tidligere landsholdsspiller, der skifter fra FC Köln til Vestegnen har længe stået på Brøndbys ønskeliste, i dag lykkedes det så ledelsen at få Magic som klubbens fans kalder ham til at skrive under på en 5-årig kontrakt gældende fra den 1. juli 2007.

”Ingen skal være i tvivl om at vi fortsat ønsker at spille en rolle i toppen af dansk fodbold og kæmpe med om mesterskabet. Den sæson som nu snart er overstået, har vist at vi har behov for at forstærke truppen, og med aftalen i dag med Peter Madsen indleder vi nu opbygningen af et nyt stærkt Brøndbyhold,” fortalte adm. direktør Per Bjerregaard til klubbens hjemmeside.

Peter Madsen var tydeligt meget glad for at vende hjem til Vestegnen, hvor han med garanti vil få masser af spilletid.

”Først og fremmest vil jeg sige at jeg er utrolig glad for at jeg nu er tilbage i Brøndby IF. Og jeg er også meget stolt af at Tom Køhlert tog kontakt til mig og fortalte at han gerne så mig spille en rolle i opbygningen af et nyt Brøndbyhold, indledte Peter Madsen til klubbens hjemmeside.

”Jeg har selvfølgelig fulgt klubben siden jeg skiftede til tysk fodbold i 2003. Det er heldigvis gået rigtigt for klubben det meste af tiden, men det har naturligvis ikke været sjovt at opleve den seneste tids resultater på afstand. Jeg håber og tror at jeg kan være med til at løfte holdet, så vi kan få udnyttet det store potentiale som Brøndby rummer, og igen være med i kampen om mesterskabet,” fortalte den 29-årige angriber.

Allerede som 18-årig debuterede han for Brøndby, hvor han nåede at optræde i 140 kampe og score 48 mål, inden han i 2003 valgte at fortsætte karrieren i tysk fodbold hos Wolfsburg og siden Bochum.

Mellem de to klubben er det blevet aftalt, at de økonomiske forhold i aftalen ikke bliver offentliggjort.

Peter Madsen har til dato spillet 13 A-landskampe hvor han har leveret 3 fuldtræffere.Kommentér

6 kommentarer til “Bekræftet: Brøndby har købt Peter Madsen

 1. Casper Andersen siger:

  Fuck, det er mange landskampe 😮 😉

  MAGIC! 😀

 2. Casper Lohse siger:

  Beklager, en simpel tastefejl, han er magisk men 1331 A-landskampe var lige i overkanten.

 3. AK siger:

  Der er stadig en fejl, Casper.

  Han har vel ikke spillet 131 landskampe?

 4. Mikkel Exner siger:

  @ Karel

  Fejlen er nu rettet.

 5. Andreas Johnke siger:

  Forstår ikke hvad de vil med ham… Det er da et godt indkøb, ingen tvivl… Men der er så mange andre pladser hvorpå de halter væsentligt mere. Men såfremt de får forstærket andre steder også så er det naturligvis et godt køb, ville bare have sat ind andre steder først.

 6. Mike Justesen siger:

  Fuldstændig enig Andreas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu