Наши партнеры

MenuBekræftet: Brøndby forstærkes med Bernburg

Dansk fodbold

Brøndby IF har netop bekræftet, at man har sikret sig papirer på FC Nordsjællands unge angriber Martin Bernburg, som vil tiltræde i Brøndby-truppen ved årsskiftet.

Brøndby IF kunne her til eftermiddag bekræfte, at man har underskrevet en femårig kontrakt med FC Nordsjællands angriber Martin Bernburg, som vil skifte, når hans kontrakt med FCN udløber ved årsskiftet.

”Martin er en rigtig dygtig angriber, der har gennemgået en meget positiv udvikling i FC Nordsjælland. Jeg glæder mig meget over, at vi og Martin er kommet overens om en aftale, og ser frem til samarbejdet,” forklarer Anders Bjerregaard til klubbens hjemmeside og han uddyber:

”Jeg er sikker på, at det bliver et udbytterigt samarbejde. Martin er en spiller, der har gode muligheder for at udvikle sig videre i Brøndby IF, og jeg er sikker på, vi vil få stor glæde af hans evner på banen og foran mål,” siger han.

FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen, udtaler følgende om Bernburgs beslutning:

“Martin Bernburg er i sin fulde ret til at skrive kontrakt med en anden klub, og det har han fortalt os, at han har gjort. Da der ikke er opnået enighed med hans kommende arbejdsgiver om et skifte på nuværende tidspunkt, så er han som udgangspunkt hos os frem til 1. januar 2010, og det er en situation, der passer FC Nordsjælland fint. Martin er en kvalitetsspiller, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at han vil agere professionelt i sin resterende tid i klubben,” siger Laursen til FCN’s hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu