Наши партнеры

MenuBekræftet: Björck til Esbjerg

Dansk fodbold

Den svenske forsvarsspiller, Fredrik Björck, har i dag underskrevet en treårig aftale med vestjyderne.

Ikke mange dage efter præsentationen af de to nigerianere, Samuel Agba og Emmanuel Ukpai, henter Esbjeg nu deres tredje forstærkning. Valget er faldet på den 1,90 meter høje forsvarsspiller, Fredrik Björck.

Fredrick Björck, der før skiftet spillede i Elfsborg, har gennem længere tid været i esbjergensernes søgelys, og den 28-årige hovedperson glæder sig over at være kommet til den danske liga:

”Det bliver spændende at komme til en liga, hvor man spiller fodbold på en anden måde med vægten lagt på det tekniske og pasningsspillet, og jeg kan forhåbentlig udvikle mig til at blive en bedre fodboldspiller og tage et skridt videre i karrieren,” siger Björck om skiftet til klubbens hjemmeside.

Fredrik Björck kan ses som en erstatning for den tidligere Esbjerg-spiller, Jepser Mikkelsen, der tidligere på vinteren skiftede til franske Troyes. Klubbens sportsdirektør er heller ikke bange for at sammenligne de to spillere:

”Vi vurderer, at Fredrik har nogle af de kvaliteter som person, som Jesper Mikkelsen tilførte os for et halvt år siden. Han har desuden ro og erfaring fra at spille på højeste niveau i Sverige,” udtaler sportsdirektør Niels Erik Søndergaard.

Det er ikke første gang, Esbjerg fB, henter en svensk spiller. Tidligere har disse spillere optrådt i den stribede dragt: Joakim Persson, Christian Karlsson, Erik Wahlstedt, Fredrik Berglund og Andreas Klarström.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu