Наши партнеры

MenuBekræftet: Berglund fortid i FCK

Dansk fodbold

Den svenske angriber Fredrik Berglund er blevet solgt til svenske Elfsborg. Det oplyser FCK på klubbens hjemmeside, og bekræfter altså de tidligere rygter.

FC København har hentet Morten Nordstrand i FC Nordsjælland, og der var derfor ikke de store fremtidsudsigter for svenske Fredrik Berglund, som også er angriber. Han er derfor blevet solgt til den svenske klub Elfsborg, og skifter med øjeblikkelig virkning.

”Både vi og Fredrik har fået et godt tilbud fra Elfsborg. ’Bella’ har været en fornøjelse at have i truppen – både på og uden for banen, og vi kommer til at savne ham. Vi ønsker Berglund al mulig held og lykke i fremtiden,” sagde sportschef, Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Berglund selv har været glad for sit ophold i FCK, hvor han nåede at spille 52 kampe og score 18 mål, men glæder sig nu alligevel til at vende hjem til Sverige og barndomsklubben Elfsborg.

”Jeg har været utrolig glad for min tid her i F.C. København, selvom det kun blev til en enkelt sæson. Det er en fantastisk klub med masser af rare og kompetente mennesker. Jeg kommer til at savne København og håber på al mulig lykke til FCK i fremtiden, men glæder mig også til at komme hjem til Elfsborg, hvor min karriere startede,” sagde Fredrik Berglund.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu