Наши партнеры

MenuBekræftet: AaB’s Califf skifter til FCM

Dansk fodbold

SAS Liga-klubben FC Midtjylland har hentet en defensiv forstærkning i form af AaB’s Danny Califf.

I dag kunne FC Midtjylland i en pressemeddelelse offentliggøre, at de har forstærket sig defensivt. Ulvene har skrevet kontrakt med AaB’s Danny Califf, der skifter til FCM på en fireårig kontrakt, der gælder fra 1. juli i år.

”Fodbold er jo en branche, hvor medarbejderne kommer og går. Det er vel udtryk for rettidig omhu, når vi knytter Danny Califf til os. Men vi har nu fulgt ham i længere tid, og vi er glade for at få tilgang af en af SAS Ligaens største defensive personligheder,” siger Jens Ørgaard, sportsdirektør i FC Midtjylland til klubbens hjemmeside.

”Vi har mange unge spillere i FC Midtjylland, så ud over at gøre fyldest i centerforsvaret regner vi også med, at Danny Califf bliver en af de voksne rollemodeller i truppen. På den måde kan han godt sammenlignes med Petter Furuseth, som vi både hentede på grund af de spillemæssige og menneskelige kvaliteter,” siger Jens Ørgaard.

“Vi har i nogen tid vidst, at FC Midtjylland var på banen med et tilbud til Danny. Vi ville gerne have beholdt Danny yderligere et år og havde efter vores vurdering givet ham et flot tilbud,” siger AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Hverken i forhold til længden af en eventuel ny kontrakt eller vedrørende det økonomiske aspekt har vi dog ønsket at skifte markant kurs, og derfor har vi ikke kunnet blive enige om et fortsat samarbejde, konstaterer Lynge Jakobsen, der ikke ser noget problem i, at Danny Califf i de sidste resterende ni spillerunder af indeværende sæson skal optræde for AaB.”

28-årige Califf kom til AaB fra amerikanske San Jose Earthquakes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu