Наши партнеры

MenuBekræftet: AaB lejer EM-angriber

Dansk fodbold

Den polske EM-angriber, Marek Saganowski, har indgået en halvårlig lejekontrakt med de danske mestre, AaB.

Med et CV, der dækker både tilstedeværelse i den franske, tyske, hollandske, engelske og portugisiske liga, må man sige, at Marek Saganowski har været vidt omkring indenfor fodboldverdenen.

Ved dette EM var han til stede på banen i alle Polens kampe, og han var medbetydende til, at Southampton reddede sig fra nedrykning. Nu kan Marek Saganowski kalde sig AaB-spiller, dog blot på leje.

Lynge Jacoksen fortæller således til aabsport.dk om erobringen af Saganowski:

”Marek Saganowski er en spiller, der i flere år har gjort sig bemærket på den internationale scene, og han er en klar forstærkning af vores offensiv, hvorfor vi nu har endnu flere strenge at spille på. Derudover passer han perfekt i forhold til de dyder, som vi værdsætter i AaB, og med Saganowskis kvaliteter og ærlige spillestil mener vi at have fundet en mand, som vil fungere godt i vores kollektiv, der vil få et yderligere løft med tilgangen af Marek Saganowski.”

Saganowski skal løbe med nummer ti på ryggen, og vil i første omgang være hos ålborgenserne frem til årsskiftet. AaB håber på, at Saganowski kan få sin debut allerede i lørdagens kamp mod Esbjerg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu