Наши партнеры

MenuBeitar Jerusalem vil slå FCK ud

Andet fodbold

FCK trak i går Beitar Jerusalem op som modstander i første runde af Champions League-kvalifikationen. Det israelske hold er fuld af selvtillid, og vil komme lige så langt, som FCK gjorde sidste år.

FC København trak i går den værst tænkelige modstander i Champions League-kvalifikationen. Træneren for Beitar Jerusalem Itzhak Shum indrømmer, at det er en svær modstander, men vil samtidig gøre alt for at slå danskerne ud.

“Det er en meget hård lodtrækning, men vi vil slå danskerne ud, det er vores mål at komme i gruppespillet, og vi vil gøre alt for at komme der,” udtalte Itzhak Shum ifølge Ekstra Bladet.

Beitar Jerusalems hold er ligesom FCK’s hold fyldt med landsholdsspillere, og truppen er dermed ikke skræmte for det første opgør i Parken 31. august.

“Jeg ved, at de var med i gruppespillet i sidste sæson. Jeg håber, at vi vil komme der i stedet for dem i år. Jeg tror på vores hold, det er ikke så vanskelig en modstander,” sagde angriberen Barak Yitzhakii om mødet med de danske mestre.Kommentér

En kommentar til “Beitar Jerusalem vil slå FCK ud

  1. Mike Justesen siger:

    Hold hvad i lover så.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu