Наши партнеры

MenuBeckmann ude i længere tid

Dansk fodbold

Randers FC’s danske fløjspiller, Mikkel Beckmann, må holde en pause på op mod fire til fem uger, efter at have et forstrakt ledbånd i søndagens kamp mod FC Midtjylland.

Mikkel Beckmann har knap fået sin debut for Randers, før han ikke kan se sig selv på banen i en måneds tid plus det løse. Dette skete da han i sin anden kamp mod FC Midtjylland måtte forlade banen midt i første halvleg.

I dag er lægernes dom kommet, og hvis man skal tro disse læger, så tyder det på alt andet end SAS Liga-bold til danskeren i den nærmeste fremtid:

”Der er udsigt til fire-fem ugers pause for ham. Han har forstrakt og beskadiget det indvendige sideledbånd i højre knæ. Den første uges tid skal han holde sig i ro, hvorefter han må begynde og cykle, samt holde formen ved lige,” siger Randers FCs fysioterapeut Thomas Rasmussen til bold.dk.

”Det kræver ikke en operation, det er noget som altid heler op af sig selv, hvis det bare får ro til det. Det er meget vigtigt, for ellers får man et for løst ledbånd.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu