Beckham var en skygge af sig selv

Italiensk fodbold

David Beckham gjorde i dag sin entré for AC Milan, da mandskabet mødte Hamburger SV i en træningskamp, som blev afviklet i Dubai. Den engelske stjernespiller spillede første halvleg.

AC Milans lejeaftale med David Beckham har fået megen opmærksomhed, og forventningerne blev ikke mindre for fansene, da hans debut for milaneserne nærmede sig.

Beckham fik i dag sin debut mod Hamburger SV i en træningskamp i Dubai på trods af, at der i går blevet sået tvivl ved, om han kunne deltage, da han måtte udgå fra gårsdagens træning. Den engelske stjernekantspiller var dog med fra start, og således spillede han hele første halvleg.

Han gjorde dog ikke meget væsen af sig, hvor hans største aktion, var et indlæg på et frispark, som ikke førte til noget videre faretruende.

Den brasilianske troldmand Ronaldinho gjorde sig dog bemærket, da han efter en times spil kunne lade sig hylde som første målscorer i kampen. Han sendte bolden i netmaskerne på straffespark til 1-0. Ti minutter senere slog tyske Hamburger SV dog til. Collin Benjamin var manden, som bragte balance i regnskabet, og eftersom stillingen fortsat var 1-1 efter den ordinære tid, måtte holdene direkte i straffesparkskonkurrence.

Her viste milaneserne deres klasse, da målmand Dida snuppede to skud på stregen. Ronaldinho lagde ud med at score sit andet mål i kampen, hvilket tydeligvis gav AC Milan optimisme.

Emerson kunne senere i forløbet sikre holdet sejren, men han misbrugte, derfor måtte tilskuerne bide lidt ekstra negle. Kort efter skulle Mathieu Flamini sparke, og han var sikkerheden selv, da han sparkede bolden i venstre side og dermed kunne sikre en samlet sejr på 5-4.