Наши партнеры

MenuBeckham: Jeg vil først stoppe som 40-årig

Engelsk fodbold

Den engelske fodboldspiller David Beckham står allerede noteret for tre VM-slutrunder, men det er ikke nok for den 34-årige midtbanespiller. Således håber han, at han kan nå yderligere to, før han stopper karrieren.

David Beckham er i dag 34 år gammel, men det får ham bestemt ikke til at tænke på et eventuelt karrierestop. Tværtimod er englænderen fast besluttet på, at spille indtil han fylder 40 år. Han vil meget gerne spille endnu et VM foruden det forestående VM i Sydafrika til næste år.

”Vi må se på situationen. Jeg vil gerne være i stand til at spille, til jeg er 40 år og være med i endnu et VM (VM i Brasilien i 2014, red.), men man er nødt til at vurdere situationen år for år,” forklarer David Beckham ifølge The Guardian til Sport Week, men han ser samtidig realiteterne i øjnene.

”Når man når min alder, begynder det at gå lidt langsommere. Jeg har altid sagt, at jeg altid vil være til rådighed for England. Hvis de ikke udtog mig, så ville jeg gøre alt for at komme i en situation, så jeg kunne blive udtaget,” slutter Beckham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu