Наши партнеры

MenuBeckham håber på permanent ophold i Milan

Italiensk fodbold

David Beckham afslørede efter Milans nederlag til Inter, at flere forhandlinger mellem Milan, den amerikanske ligaforening og LA Galaxy venter.

Da Los Angeles Galaxy lørdag lukkede for al kontakt mellem Milan og den californiske klub omkring englænderen David Beckham, trak milaneserne blot på skulderne.

Den amerikanske klub var fortørnet over, at Milan havde ladet Galaxys deadline for et eventuelt Beckham-salg passere uden yderligere indgreb. Men ifølge Beckham selv, så er Galaxy i gang med et større Hollywood-teater i medierne.

“Forhandlingerne er bestemt ikke brudt sammen. Jeg ved, at klubberne skal mødes med hinanden igen i løbet af de næste par uger. Jeg må bare vente og se, hvad udfaldet bliver,” lød det fra Beckham ifølge La Gazzetta dello Sport.

Beckham, der i rivalopgøret mod Inter måtte lade sig udskifte på grund af en skade kort efter pausen, lægger fortsat ikke skjul på, hvor hans ønskede destination ligger.

“Jeg håber selvfølgelig, at tingene falder ud til min fordel. Og som jeg hele tiden har sagt, så er mit ønske at blive i Milan. Når jeg melder så klart ud, så bliver det også sværere for mig at vende tilbage til mit liv i USA,” sagde Beckham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu