Наши партнеры

MenuBeckham er begejstret for sin AC Milan-tid

Italiensk fodbold

David Beckham er glad for sit ophold i AC Milan. Han takker blandt andet klubben for at have givet ham meget spilletid, så han atter kunne komme tilbage i topform.

Englands stjerne David Beckham kunne i går tangere rekorden for flest spillede engelske landskampe, da han deltog i 2-0-nederlaget mod Spanien i en venskabskamp. Beckham deler nu æren sammen med Bobby Moore.

Ifølge stjernespilleren fortjener italienske AC Milan en stor del af takken, fordi de har lejet ham fra amerikanske LA Galaxy, mens den amerikanske liga holdt pause.

”Milan har gjort alverdens gode ting for mig. Jeg er i bedre form end for nogle få måneder siden. I løbet af halvanden måned er min tilstand forbedret 100 procent. Det er det vigtigste,” forklarer han til Milans hjemmeside.

Der spekuleres i øjeblikket i, om Beckham tegner en permanent aftale med AC Milan.

”Alle vil gerne have en afklaring hurtigst muligt, da det har stået på i et stykke tid nu. Jeg håber, det bliver løst. Forhandlingerne er i gang, og nu må vi se, hvad der sker,” fortæller Beckham til BBC Radio.

Søndag møder AC Milan lokalrivalerne Inter Milan, hvilket er en kamp som englænderen ser frem til.

”Det er en kamp, som alle fodboldspillere kunne tænke sig at være med i. Jeg har spillet i Manchester-derbyet, Madrid-derbyet og nu gælder det Milano-derbyet. Så det ser jeg frem til,” slutter Beckham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu