Наши партнеры

MenuBeckham bliver i Madrid

Spansk fodbold

Ganske vist kun til sommer, det fastslog Real Madrids sportsdirektør, Predrag Mijatovic, i dag (mandag).

David Beckham får ikke lov til at skifte til hans nye klub LA Galaxy, som spiller i den amerikansk liga, før til sommer. Sådan lyder udmeldingen fra Predrag Mijatovic, Madrids sportsdirektør.

“Beckham har stadig seks måneder tilbage af sin kontrakt, og dem er han nødt til at opfylde, ud over det er det op til træneren at bestemme om han spiller eller ej,” sagde Mijatovic i et interview med Real Madrid tv.

Englænderen der for 11 dage siden skrev en femårig kontrakt med LA Galaxy og kort tid efter blev sat af holdet af træner Fabio Capello.

Capello har da også udtalt at Beckham ikke skal forvente at få spilletid i foråret, da han har hentet yngre forstærkninger som Fernando Gago, Gonzalo Higuain og Miguel Torres.

“Vi har mange spillere med et kæmpe potentiale og en lovende fremtid. Jeg tror disse unge spillere vil være mere sultne end dem som har været her i flere år, fordi de er klubbens fremtid”, tilføjede Mijatovic.

Dermed lyder det til at David Beckham, må se resten af kampene for tribunen, som har har gjort i de seneste opgør sammen med hans mor.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu