Наши партнеры

MenuBeckenbauer: Storhedsvanvid i Hoffenheim

Tysk fodbold

Bayern Münchens præsident Franz Beckenbauer er bekymret for sensationsholdet Hoffenheim. Klubben har haft så stor succes i Bundesligaen, at Beckenbauer synes at ane et stigende storhedsvanvid.

Det tyske fodboldkoryfæ Franz Beckenbauer har nu givet sit bidrag til ordkrigen, der regerer mellem Hoffenheim og Bayern München. Sydtyskernes præsident udtrykker bekymring for det, som han ser som et stigende storhedsvanvid i Hoffenheim og har svært ved at få det til at passe sammen med sit indtryk af Hoffenheims ejer Dietmar Hopp.

“Hos Hoffenheim kan jeg med bekymring følge det begyndende storhedsvanvid. Enkelte udtalelser fra klubben står helt i modsætning til personen Dietmar Hopp, som er forbilledlig i sin beskedenhed,” siger Franz Beckenbauer til Bild og fortsætter:

“Hans Hoffenheimere er helt fortjent blevet efterårsmestre fordi de som det eneste hold har spillet en gennemført stærk efterårssæson,” siger han.

Det seneste angreb i mudderkastningen var, da Hoffenheims træner Jan Schindelmeister tilegnede efterårsmesterskabet til Bayern.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu