Наши партнеры

MenuBeckenbauer bekræfter: EM-udvidelse er klar

Andet fodbold

Fra 2016 bliver EM-slutrunden udvidet med otte hold. Det betyder, at 24 lande kommer til at deltage i slutrunden. Franz Beckenbauer bekræfter, at UEFA vil vedtage udvidelsen efter et møde torsdag i Bordeaux.

Den tyske fodboldlegende, Franz Beckenbauer, bekræfter, at det europæiske fodboldforbund, UEFA, vil vedtage en udvidelse af EM-slutrunden efter et møde torsdag i Bordeaux. Udvidelsen betyder, at der fra 2016 vil være 24 lande med til slutrunden, hvilket er otte mere end nu.

”Det er blevet aftalt. Det bliver offentliggjort på en pressekonference fredag,” siger Beckenbauer til Reuters.

Udvidelsen betyder, at det dermed også bliver lettere for det danske landshold at kvalificere sig til slutrunden. Det vil få økonomisk betydning, da landsholdet har misset kvalifikationen til det seneste VM og EM.

”Vi kan selvfølgelig ikke afvise, at det vil øge vores chancer for at komme med. Men vi har lyttet til de analyser, som UEFA har lavet, og de siger, at turneringen måske nok bliver udvandet en smule i sportslig henseende, men det bliver opvejet af, at flere landes fans vil blive involveret. Dermed vil de få en oplevelse, og dermed kan man være med til at løfte turneringen,” siger Dansk Boldspil-Unions formand, Allan Hansen, til Ritzaus Bureau.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu